Helg analys

Förra helgen var det en riktigt tävlings period idag, på Fredagen var det dags för Arlanda test track race ute vid Arlanda där vi fick köra runt på en racerbana, Riktigt roligt och jag lyckades uppfylla ett av mina säsongs mål: att sitta med i klungan på ett elit GP. Efter Arlanda hämtade min Sambo mig efter att jag fått rulla av en liten stund.

På lördagmorgnonen åkte jag till Södertälje för total missär på Kringelfondo läs om misären där, vill inte genomlida det igen, tidig kväll och sen morgon gav lite energi inför Söndagen och Falkenloppet som gick enligt plan! väldigt bra genomkörare! På måndagen körde jag ett snabbt pass på MTB som upladning inför Markim linjet.

Efter den helgen har jag lärt mig lite saker, dels att planering är A och O är man tillräkligt förberäd på när var och hur så går det mesta vägen och även att jag verkligen måste ha en plan INNAN jag ställer mig på startlinjen. Komma till en tävling och inte ha någon direkt plan är inte min starka sida, jag måste komma in med ett tydligt mål. hälst en uppgift från min klubb/lag, kommer jag till en tävling och börjar ändra min plan känns allt väldigt halvhjärtat, därav mina ”halvhjärtade” spurter i helgen eller mina halvhjärtade försök till utbrytning, jag måste lägga ner mer tanke och energi på det jag gör! Även till vardags..

 

Fotto: http://pojus.blogg.se/

Fotto: http://pojus.blogg.se/

jag har uppdaterat mina resultatsidan efter helgen!

Jag är glad över att jag har så fina vänner som hjälper mig och framförallt en underbar sambo som står ut med mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *