misär cykling 2.0

Idag var det dags för dag 2 i helgens tävlande, det var dags för Kringelfondo i Södertjälje.

Idag gick det i misäens tecken..

Jag tog mig till tävlingen på egenhand genom att ta pendeltåget ner till Södertälje för att trampa sista biten till start och mål som var beläget på Scanias Demo center.

Det var en hel del snabba personer som gjorde mig lite orolig inför tävlingen om hur snabbt det skulle gå men jag blev igen lite överraskad över hur min form är just nu och kunde hänga med lätt, dock var jag inte så aktig och höll mig borta från alla attacker och fronten stora delar av dagen. 45 min in i loppet hade farten lagt sig lite efter att 5 personer hade gått iväg och fått en bra lucka så började en ny kamp, kampen mot vädret. För 1 timma in i loppet så öppnade sig himlen och blåsten kom. sista timman var en ständig kamp mot att hålla mig på cykeln pga att jag skakade så mycket av kylan. Jag höll mig långt bak för att hålla alla andra borta från mina skakande svängar och risk för att jag skulle vurpa. Så fort det gick uppför blev det skönt då det inte blåste så mycket, man fick stå och ta i lite så blodet började flöda. utbytningen hade gått från 5 till 3 så det blev en spurt om 3dje platsen där jag gjorde ett halvhjärtat försök pga kylan och knep en 11 plats.

Resan hem var dock en pest, väta och kyla när jag kom hem kunde jag knappt prata men efter en lång stund i duschen och under täcket så vaknade kroppen till.

2015-05-30_00001

än så länge har det inte dykt upp några bilder från dagens lopp så jag iscensatte en bild i Euro Truck simulator 2 där man kan hitta Scanias Demo center, i det huset bakom hytten stod jag och huttra efter målgång… hade häldre varit i min virtuella Scania T580 som ser väldigt varm ut på bilden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *