Ännu en helg…

Fast denna gång hade jag 2 hjul under mig och en nummerlapp på mig…
Jag och min snälla sambo tog tillfället i akt och begav oss ner till Skåne för att hälsa på lite vänner, samt att tävla lite.

I lördags var det Ringenloppet som bestod av ett varv som va 11km långt, platt och nästan vindstilla i en extrem värme. Jag höll mig bra med i klungan fram tills de 2 sista varven där jag letade mig uppåt i klungan. Eftersom att det hade gått ihop så drog det ihop sig till spurt. Med vinden i ryggen drog jag igång lite förtidigt och insåg att målrakan var lite längre än vad jag trott. Slutade 5a i Senior.

Efter det drog vi in till stan för att umgås med Matildas vänner som var snälla nog att låta oss bo hos dom, vilka vänner!

På söndag drog vi iväg på Elisedals GP. GP är normaltid inte min starka sida, men för varje start så blir jag lite bättre! Idag var det rätt gnälligt då ingen riktigt ville köra och jag lyckades att placera mig fel i varje attack. Men sånt händer, fick spurta i huvudklungan och tog en stabil 9onde plats, först av seniorerna från huvudklunga.

Påväg hem hälsade vi på min kompis Elin som var hos sina föräldrar i Norra Skåne för att äta en bit mat, en riktigt god vildsvinsgryta! Tänk vilka underbara vänner man har! Efter de tog vi en liten paus i Jönköping hos min barndomsvän Fredrik där vi blev bjudna på mat åter igen, denna gång en kompromiss. Eftersom att han nyss fyllt år ville han ha tårta, jag kände mer för någon macka, lösningen blev en riktigt god smörgåstårta..

Vad skulle man göra utan alla vänner?

Och vad skulle jag göra utan min underbara sambo som kört bilen hela vägen ner och hela vägen upp.. Vad skulle jag göra utan henne?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *