En liten bit efter

Jag har ju helt klart en plan inför nästa år och mycket bygger ju runt min träningsplan från som jag använder via trainingpeaks vilket litar väldigt tungt på CTL (Crontic trainging Load) och TSS (Training Stress Score) som bygger på varandra och är ett medel för att räkna hur vältränad man är men det är alltid lite subjektivt men är helt klart en bra indikation om vart man ligger. och fall planen ska gå ihop så och mitt mål.

TrainingPeaks har en uträkning som säger att man ska ligga på en viss CTL för att klara en viss tid på ironman, vill man komma under 10h så ligger det på knappt 130 i CTL vilket är dubbelt så mycket som jag någonsin har haft och inte riktigt där jag hade tänkt ligga på. Framförallt eftersom att jag haft lite dålig motviation och prioriterat annat ett tag så jag är rätt långt bort från mina ”forna glansdagar” iaf när det kommer till CTL (statistiken som räknas)

Men, nu känner jag mig faktiskt riktigt motiverad och jag känner att jag vet vad som måste göras för att komma dit jag vill och slå dom personerna, nej jag menar målen jag har satt upp. Nu är det bara timmarna och träningen som saknas. Men för varje dag som går och varje träningspass som utförs kommer jag ett steg närmare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *