You are an IRONMAN… Next year

Jaha. i helgen hade det egentligen varit dags för att göra min stora utmaning, nämligen Ironman Kalmar. Men eftersom att det är framflyttat ytterligare ett år så blir det ytterligare ett år av att träna och kämpa för att nå mitt mål med sub 13h. Kanske inte är riktigt rättvist med tanken på att utmaningen var ”ett års träning” men pga pandemin och rådande världsläge så är det svårt att hitta någon form av alternativ.

Jag försöker helt klart hålla motivationen uppe och försöker leta inspirationen uppe genom. Så nu till helgen är planen att köra IRONMAN VR 20 som är en virtuell halv IM. Så bli spännande och se fall man kan sätta några bra tider, detta är doch utspritt på 3 dagar så jag tänkte försöka vara så snabb som möjligt på dom olika så jag ska köra en gren om dagen; 5k löpning (ist för simningen), 90km cykling och en halvmara. Tanken är att göra det på under 5h, gärna närmare 4:30 men vi får se hur det går och om värmen håller i sig.

Eftersom att det blir ytterligare ett år av träning så betyder det X antal fler mil på cykeln och X antal kilometer i skorna. Det kostar både slitdelar, skor och energi så fall ni vill göra en godgärning och se mig få höra frasen ”You are an IRONMAN!” nästa år skulle jag uppskatta erat stöd! Ni kan alltid Swisha mig på 0702370398 eller använda denna QR kod!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *