Borta.. X3

Idag va de linje, de jag kanske känner mig som starkast på. Vi bestämde oss innan start hur vi skulle göra, och eftersom att jag hade tagit en passiv roll igår på GPt så valde jag att köra offensivt idag. Jag gör som jag säger och sticker solo, ingen annan följer med.. Detta upprepas 3 gånger med samma resultat lucka på ca 250-300 meter och knappt nån tempo ändring av klunga.. Efter 3-4 min så märker jag att de är lönlöst och faller tillbaka. De sista 5km idag va ruggiga och bestod av en hel del olyckor, redan vid den första vurpan (en ihop krokning) så beslöt jag mig att jag inte skulle köra på, kändes bara onödigt om jag inte ligger i topp..
Med 2 km kvar så ligger ytterligare en åkare i backen och med 100m kvar till mål ligger en åkare väldigt illa tilltöcktad..
Jag hoppas att alla kan acceptera att om man inte är topp 15 så kanske man i te ska va där uppe när de väl drar ihop sig med tanke på att man är rätt krispig och kanske i te har den kollen man borde ha? Bara min tanke, hoppas de gick bra med alla skador och att vi ses vid nästa race! själv ska jag chilla i bilen påväg hem nu och ladda inför en ny jobb vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *