Nyår? Gammalt år?

Ja…

Då va de ett nytt år, jag passar på att fira de nya året med ett nytt tema på hemsidan. Sen passa jag på att uppdatera ”sponsor” sidan och ”om mig” sidan, hoppas ni gillar de!

Ni kan gissa vart bilden är tagen, den som har rätt svar först kanske vinner ett pris? vem vet?

Jag har även märkt att många tycker att deras år började dåligt och slutade bra, jag kan väll säga att mitt år var helt tvärt om, börja bra och slutade rent sagt ut skit dåligt, jag tänker inte besvära er med varför. men om ni undrar så är de ju bara att dra ett mail: thomaskarlsson1@gmail.com

jag hoppas på ett betydligt bättre 2012 än 2011…

3 thoughts on “Nyår? Gammalt år?

  1. ja, varför inte? och jag hoppas verkligen på att -12 blir bättre än -11 iaf slutet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *