Dope!

Madchild Dope Sick

Madchild som är en av frontfigurerna i bandet Swollen Members (släpper nytt i feb) släppte i fjol ett nytt album, Dope Sick. Efter att ha varit låst till Kanada så har han inte haft mycket val att uttrycka sig på något sett mer än att göra nya låtar och komma tillbaka till grunden. Han passade även på att komma tillbaka till grunden av rappande och var med att battlade i KOTD.

Dope Sick känns som en vanlig Madchild platta, han sätter sig själv och sitt rappande i stort fokus utan att bli lika musikaliskt som det kan li i Swollen Members där många andra sätter ett större avtryck på soundet än vad Madchild gör. Men misstolka inte det jag säger, musiken är inte enformig och bara ”battel rap” utan de är en bra kombination.

Jag kan helt klart rekommendera om man gillar Swollen Members eller la coka nostra. Fast gillar man Moka only eller mer utan de instrumentella av Swollen members så skulle jag väll vänta på Swollen Members nya platta!

Peace!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *