nästa år?

Ingen press nej, inte alls.

Till 2013 så kommer det bli lite andra bullar från min sida, som ni kanske vet så har jag avsagt mig allt ansvar och hoppas därför på att jag kan lägga fokus på mig själv och mina tävlingar, kanske även vara den som det körs för, men ska de hända så får jag nog lov att muta Robin Hedström först. För det är nämligen han och jag som har bestämt oss för att skapa vår egna lilla förening. Den är inte liten då de är Robins företag som går in och sköter stora delar av föreningen. Han och jag är bara med och tävlar och sköter om hans små kollegor när de ska ut och ge sig an de stora läskiga cykeltävlingarna! Som tack får han och jag möjligheten att Tävla under deras flagg. Så jag och min trogna uppdragare kommer att vara i samma klubb även nästa år vilket jag är oerhört glad över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *