Polen

När vi va i tyskland passade vi även på att öka över till Polen en sväng för att se vad dom har att erbjuda. Okej riktigt så illa va de väll kanske inte men vi åkte dit för att göra en liten utflykt, målet va Leba och dess vanderdyner som ligger längst kusten och vandrar framåt. Faktiskt en rätt mäktig syn, att se sand så långt ögat når och veta att sanden ”vandrar” man såg det rätt tydligt på stig markeringarna som på vissa platser inte syntes alls, på träd som va helt borta och det mäktigaste va nog att veta att man står på en by, fast 30 meter över byn..

Annars så kan jag väll bara säga att jag är glad över att de flesta Polacker kan engelska, för de är verkligen inte ett språk där jag förstår nånting utav, inte ens om jag försöker anstränga mig. Maten va även den god, iaf den maten dom serverade på hotellet vilket inte va ”polsk” mat, men frukosten va nog lite ”egendomlig” i mina ögon med mycket inlagt och lite pålägg, så jag höll mig till beprövad äggröra och müsli (inte blandat!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *