My life as a gamer

n00b! 

Gaming keeps me sane…

ja tidigare var det mycket snack om att dagens ungdomar blir så demoraliserade med alla krigsspel som de spelar, jag tänker inte dra upp de nu men jag tänkte snacka om lite spel i stora drag.

Innan jag börja cykla så var jag en gamer ut i fingerspettsarna, när man en gång har börjat så lär man väll inte sluta med sånt tror jag. Jag har ju en bunt med spel Podcasts som går i hörlurarna och när jag kommer hem blir de lite spelande, helt klart!

just nu har jag bunkrat på mig lite spel under mellandags rean som jag ska spela. Där emot vet jag inte hur normalt de är att plöja ner drygt 80 timmar i ett spel utan att ens vara klar, och vara nöjd över de på något konstigt sett. ja för er som undrar så är de Fallout New Vegas och jag har 2 DLC pack till de, MEN! jag har inte spelat ut hela än. Hoppas väll på minst 20 timmar till. just nu sitter jag och kör BF 3 från svenskarna på (Dice) och kör väldigt mycket online. normalt vis brukar jag inte gilla online men just denna gillar jag och de är för att man inte känner sig så otroligt handikappad utan headset eller bra aim, så man måste inte spendera 80 timmar bara för att få en 50/50 K/D ratio (yes, jag är nörd K/D = Kill/Death ratio),

Jag lever dock i en skräck att min PS3a någon gång inte startar. de har redan hänt en gång och då hade jag 70 timmar i Fallout 3. Har inte orkat spela om de än men de kommer väll när jag bryter benet eller nått.

de gångerna jag är online så kan ni ju lägga till min gamertag: Madcat_88 på PSN.

nää om man skulle gå å spela lite… inte för att jag är någon HetoN eller Tjebz men jag är iaf bättre än Frawls…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *