Mari0

Alla är väll vana med att musiker samplar eller kanske gör en mach-up på 2 olika låtar, men hur ofta händer de med spel? Nää exagt! Men vad händer när 2 spel möter varandra? Joo antingen blir det katastrof eller så blir det världens roligaste spel! När det gäller Mari0 så blev de just de, helt extremt, underbart! Super Mario möter G.L.A.D.O.S (portal) de är inte en dålig 2d plattforms varjant på Super Mario utan de är en grym blandning på att samla mynt och skuta portaler. För att göra spelet ännu bättre så kan man spela flera spelare vilket kanske inte är de bästa om man vill klara banan, men de är nog de roligaste på länge!

En sak är dock ett måste, det är riktiga spel kontroller för att kunna spela det på riktigt. Men kom ihåg en sak: svamparna är ingen lögn men kakan är de!

Vad sängs som nästa projekt; Snake meets Assasins creed?

http://stabyourself.net/mari0/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *