Vilodagar?

Helt otroligt.. Vilodag? Vad är de? ”Normala” Männsiskor har avsatta dagar då de tränar, de har inte personer som tränar, vi har dagar då vi inte tränar. Men vad gör vi på dom? De undrar jag också, de känns inte riktigt som att man har haft någon riktigt vilodag på flera veckor.

Personligen blir jag nämligen så otroligt rastlös om jag har en hel dag där jag inte har något för mig. okej, de är en grej om man ska springa omkring på IKEA en hel dag att man inte tränar när man kommer hem. Men att vara ledig en hel dag, sova ut (till typ 9) kliva upp och ha TOTALT ledigt tillhör ovanligheterna. vad ska man göra en sådan dag? förutom de vanliga man gör när man är ledig och gjort allt i hushållet; spela, skriva blogg, lägga in träning, kolla cykel, serva cykel osv. jag har kommit på mig själv flera gånger att jag har tränat då, så de vilodagarna man fått har egentligen varit lättare träningsdagar. känns lite fel enligt mig.

Håller man på med någon form av uthållighets sport är de troligt att man har någon form av bokstavskombination, hur illa beror väll på hur länge man håller på med sin idrott (ju längre, desto fler bokstäver)

Nu har jag bunkrat upp mig på lite spel som jag ska spela under mina vilodagar, då lär jag inte träna på dom iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *