Leka test ledare

Medan jag tränar för mina egna mål inför 2014 så tränar mina vänner för sina mål 2014 och som det verkar är det sjukt taggade och ser fram emot alla utmaningar som står framför dom iår. Därför har dom frågat mig om lite hjälp och råd om hur de ska göra för att komma dit dom önskar. för någon vecka sen gick jag igenom allt som hade med kost och träning att göra, hade en fin föroläsning om de jag hade koll på.

Idag var de dags för att testa dom, för att se vart dom låg i deras kondition, för att förklara för dom hur hårt, hårt är. så vi gjorde ett maxtest och gick sedan igenom alla resultat med dom! i framtiden så får jag nog se till att ta med dom ut och plåga dom! =)

4 thoughts on “Leka test ledare

  1. ska jag kanske anlita dig som kostrådgivare?
    vågen såg lite ansträngd ut sist…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *