Syndicate 2012

Så, nu kommer jag med något som inte är ett dugg relaterat till verkligenheten, eller jag menar cykel.

Medans eftertexterna rullar på spelet så tänkte jag att jag ska göra en liten snabb recention. Jag har nämligen de senaste dagarna suttit och spelat Syndicate. (nej inte den gamla utan den nya från EA och Starbreeze) jag måste väll säga att sedan jag såg trailern så vill jag verkligen sätta tänderna i spelet, det såg ut som ett spel som hade en ny och ”fräch” gimmik, man kan nämligen slöa ner tiden, och använda sig av lite hjärnkontroll vilket är en kul finess, detta gör att striderna blir lite djupare och mer avanserade. man har lyckats göra motståndarna hyffsat svåra vilket betyder att man måste använda sig utav omgivningen och DART (slow motion). Normalt tänker man ju hur många man kan mejja ner snabbast, här planerar man mer. ”Om jag gör så att han tar självmord så dör den andra killen i smällen medans dom gömmer sig där då kan…” osv. mer tänk innan man ger sig in..

Jag tycker dock att spelet var lite kort. nu när jag sitter och lyssnar på eftertexterna så slår de mig att allas vår Dub-steppare Skrillex har varit med och gjort musiken till spelet. lite coolt att ”kändisar” lånar ut sina värk.

en annan sak jag är impad över är just att de är svenska Starbreeze som utvecklat spelet. jag märkte de först när eftertexterna rulla och de bara var en bunt med svenska namn.

Sofort jag såg de så kunde jag snabbt dra paralleler till Bionic Comando (åter igen inte orginalet) fan, här kan man dra fler paralleler… Bionic Comnado gjordes av svenska GRIN och musiken fick de hjälp av ett par andra svenskar, nämligen Umeå Bandet Machinae supremasy (om jag inte missminner mig helt fel) de var dock inte lika aktiva i musiken som de va till spelet Jets´n Guns, där gjorde dom ju ett helt album till spelet så.

För att sammanfatta, jag gillar spel conspetet, en ny gimmick, ingen typisk FPS, lite kort, bra spelkänsla och en fin utmaning, de jag saknar är dock längden, fast. jag ska väll inte jämnföra de med Fallout… undrar om jag ska spela lite Fallout NW eller om jag ska ge mig på någe annat?

Jag ger Syndicate 4 av 6 rattmuffar, och då har jag inte spelat online än… fast jag vet inte om jag ska de häller…

2 thoughts on “Syndicate 2012

  1. Vart med och gjort spelet? Det är ju svenske Starbreeze som har gjort hela spelet. Utvecklat det under de senaste fyra åren. Publicerat utav EA men utvecklat utav Starbreeze.

    Sedan, ja du måste prova online. Det är ju den biten som är Syndicates starkaste sida så du kan ju inte INTE lira co-op!

  2. Jag har ändrat i texten nu 😉 joo jag ska göra de, jag är dock normalt vis inte en online spelare. sen har jag lite andra spel som ligger och ska bli spelade…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *