Homefront

Är nog VÄRLDENS SÄMSTA SPEL..

jag sitter just nu och spelar igenom lite spel som jag inte har spelat klart och jag tänkte börja med homefront som jag slutade spela för att de va sönder buggat, jag kom helt enkelt inte vidare för att jag inte hittade exakt den punkten jag skulle stå på för att dialogen skulle fortsätta, efter att ha spelat om spelet från början så upptäckte jag rätt snabbt att man måste göra EXAKT som spelet ville, man kunde inte springa före eller bredvid sina med spelare för då kände inte spelet av vart du va och då blev de stora problem.

Spelet krachade 10 gånger under 5-6 timmars game play, gubbar stod i väggar, vapen föll genom marken och så vidare…

jag tvingande igenom mig spelet för att de är så sjukt häftig Story.

nu vidare till nästa spel! Deus ex…

2 thoughts on “Homefront

  1. Sjukt coolt konsept. men, jag blir galen på det för att jag tycker de är för svårt så jag tänkte köra klart New Vegas innan Fallout 4 kommer ut =P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *