Spinkig Gamer

Det regnar ute och jag sitter och lyssnar på Dan Bull och hans låt ”Generation Gaming” med frasen ”It´s raining, what a wounderful weather for Gaming” Jag tror verkligen att jag ska hålla med Dan Bull när det gäller de och ta och spela lite. Har nämligen plockat ut uppföljaren till ett av mina absoluta favorit spel! och de är Metro 2034 last night spelet är inspirerat utav den ryska författaren Dmitry Glukhovsky som har skapat en helg gener med konst, musik, spel och framförallt spel. Det började med en Bok som heter Metro 2033 som utspelar sig i det ryska tunnelbana nätet efter att Ryssland har bombats sönder och det råder Atomvinter och de ända som har överlevt är dom som befann sig i tunnelbanan när bomberna föll.

Mörkret ligger som ett lock över hela genre, men det kan vara skönt att gömma sig i tunnlarna några timmar för att ense hur bra man trots allt har det..

så nu ska jag ner till Nachimovskij pospekt…. vi får se när jag kommer upp

20130518-225738.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *