Ny app

jag har hittat en ny app som jag faktiskt tycker är lite kul!

om ni spelat RTS spel (real time strategi) som Red alert serien eller age of empires där fanns det något som kallades för ”fog of world”. Där det inte var utforskat var det som ett svart moln och när man utforskat där så försvann molnet.

nu har jag hittat en app som bygger på samma sak till mobilen, GPS baserat och lite kul att ha på i bakgrunden. den räknar även ut hur många % av världen du upptäckt. Ju mer man använder appen ju mer vill man hitta nya vägar till jobbet för att utforska mer!

20130530-082847.jpg

3 thoughts on “Ny app

  1. Hur är det med batterianvändningen? Känns som att man kommer behöva ha med sig en hel påse extra batterier om man ska köra detta i bakgrunden. 😀

  2. joo tar rätt mycket batterikraft så jag använder den bara på nya plattser:)
    Fog of world heter den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *