Huddingeloppet

20130513-222200.jpg

Huddingeloppet 38

Jag tänker inte börja kalla mig löpare, inte någon stans, men nu har jag iaf genomfört mitt första löplopp någonsin! inte ens en löptävling i skolan har jag gjort tidigare utan nu va verkligen det första loppet någonsin! så jag kan faktiskt stoltsera med ett helt nytt personbästa på 10km. fast det hänger ihop med att jag aldrig har sprungit så långt tidigare…

45:15 blev den officiella tiden, jag visste inte riktigt vad jag skulle sikta på så jag hade väll en mild förhoppning att hamna mellan 40-45, gick väll ut lite för hårt och halkade tillbaka mer och mer efter att jag kände hur mycket syra som hade fastnat i kroppen, försökte bli av med syran men det gick inge vidare när jag hela tiden låg på runt tröskel.

Jag borde väll vara nöjd med tanke på att jag inte sprungit sen de låg snö ute…

Varför jag sprang är för att Ericsson tyckte att vi skulle göra de som del mål till Vättern Challnge i Sommar, kul att man kan motivera någon med att börja träna!

One thought on “Huddingeloppet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *