ofta!

ibland blir jag lite förvånad..
som igår, jag trodde aldrig Skåne skulle va så platt! eller joo de gjorde jag, för jag visste ju nästan de, men idag blev jag lite förvånad genom att spurta till mig en andra plats..

ja, okej då de va ju en 10onde plats men jag blev 2a i klungspurten.

med en hel del vind längst banan idag så gällde de att köra smart, veta vart och när man skulle gå ut för att de verkligen skulle gälla, idag va en såndär dag som passa mig rätt bra helt enkelt, ut på näst sista varvet så visste jag vad jag va tvungen att försöka göra, de va spurt som gällde.

De va dock lite synd att jag fick försöka klara mig själv idag, ingen riktigt hjälp från någon annan i teamet, men de gav mig chansen till att göra lite som jag ville, smyga med och smyga runt.. slutade ju rätt bra för mig ändå, fast jag hade önskat att den där utbrytningen inte hade hållit..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *