Punkterings säkra tubdäck?

Jag undrar när dom kommer komma ut med de?
Framförallt när man tänker på vad som hände igår på touren..

Först när man såg Evans ståendes på toppen började man nästan skratta och tycka synd om hans mekaniker, man har ju sett hans humörs svängningar..

Men sen blev dom 2 BMC åkare ståendes på toppen med punkor på båda hjulen. Då började man fundera på vem som skulle få sparken, men att det sedan hände flera olika team i hela utförslöpan blev löjligt.

Men sedan att Wiggins och sky väntade in åkarna som fått problem. Känns otroligt sportsligt som cyklist, men som inte tävlande sport intresserad känns det som att man missar en chans, jag tycker att de gjorde rätt som väntade. Dock tycker jag de är fel att attackera i det läget..

Kommer Wiggins bli den första gentlemannen som vinner TdF?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *