Rehab

För ett antal år sen så fick jag lov att operera mitt knä, sen dess har jag kört väldigt mycket rehab, fast nu känns de inte lika mycket som rehab som det var tidigare, nu är det lite mer utav prehab. i förebyggande syfte dvs.

Ståendes på en fot 3ggr i veckan på en balans platta tillsammans med min bobbatboll och TRXen har hjälpt mig något extremt, jag vet att många slarvar med de och bara cyklar genom hela vintern, fram tills de råkar ut gör någon olycka, men jag tycker man borde försöka lägga lite krut på alternativa träningssaker när man har möjlighet, under vintern dvs. Skidor, löpning och gym. men tänk på att de ökar skaderisken! så glömt inte bålstabilitet och Rehab/Prehab.

Ska jag göra ett inlägg om träning kanske? vad tror ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *