Tacx Booster

förra vintern spendera jag vintern på en monark test cykeln som vi hade kvar på jobbet men nu när vintern kom och det skulle börjas köras så fanns den inte kvar hos oss på cykloteket norra så då fick man ta och införskaffa en trainer. mina ögon föll då på Tacx Boostern för att den klarar väldigt höga watt.

Boostern är Satorins storebror som har ett annat mostånd som inte utväcklar samma kraft. stommen är samma, riktigt smidig stomme som gör att allt står väldigt stabilt. moståndet får man lov att trycka in i bakhjulet vilket ger en bra överförings möjlighet av kraften då man kan stå, eller sitta utan att de börjar slira.

Booster är en bra trainer om man vill vinter träna och framförallt träna lite styrke intervaller på cykeln. jag skulle nog inte rekomendera att ha med sig den till en massa tävlingar, om man inte är riktigt stark då den är rätt tung.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *