Hammarö

3 av 4 avklarade, eller vi kanske inte kan kalla en prolog för ettap riktigt. Men de började som förra året med en hetsig resa till hammarö, de resulterade i att nån uppvärmning innan prologen va inte riktigt att tala om. Att sitta dryga 3 timmar i en bil för att sedan köra max i knappt 5 minuter va nog inte super smart, men de är saker man måste göra.

Jag kom även nästan ikapp Mats Philström som starta före mig, inte illa på en så pass kort prolog!

De va även första gången jag satt på min nya tempo hoj, riktigt fin cykel, mer info om den kommer snart.

Vi som har åkt iväg från teamet är utöver mig, Ton, Zander och vår egna Robin. Robin har en tendes till att säga rätt saker i rätt tillfällen, därför måste jag lägga in en ny grej och de är Robin qute of the day!

Robin qute of the day: Där sprack de!

Dag 2 började med ett tempo lopp som jag kan säga kändes överaskande bra, jag gick ut lite förhårt men försökte verkligen hejda mig då jag visste att jag hade medvind ut till vändpunkten, väl ute vid vändpunten så möttes jag av en kraftig vägg av vind! Trots de fick jag ett bra flyt på väg hem och lyckades tillåmed att köra om den framförvarande!

På kvällen då, ja, då va de GP, min svaga sida, och jag va minst sagt orolig för hur de skulle gå då jag låg på en 18 plats, meningen va att jag skulle få den bästa backningen som va tänkbar utav de andra i teamet men de gick inte som vi hade tänkt.. sånt händer

Robin qute of the day: Jag kan nog få tyskens blodkärl att vidga sig..

Bilderna är tagna av robin med zanders kamera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *