Jul?

Ja, jag lovade ju sist att jag skulle skriva några rader om hur jag tyckte CX cupen och även hur resten av mitt år har varit, jag vet inte riktigt vart jag ska börja.

Jag känner väll att min årsrapport kan bli rätt så kort, med tanke på att detta år blev ruggit likt fjolåret. mycket stress och lite race. De blev nästan exagt lika dant iår. Väldigt mycket på jobbet i April samt en nära kollega som var hemma rätt mycket (med sin fru och deras ofödda son) de lastade väldigt mycket på mina armar och då fanns de väldigt like kraft kvar till att tävla.

under våren så stod de en flytt på schemat så även där blev de lite mer än planerat. så är de alltid med flyter tycker jag…

Nu bor jag iaf i Tullinge, granne med skogen. hoppas även att jag får bo kvar nu efter årskiftet. men just nu känns det inte som att de kommer vara något problem. hoppas jag på iaf.

Under sommaren var de tungt där med då vi var tunt bemande på jobbet så den mängden av race jag hade trott att jag skulle få köra blev inte av. jag hoppas på att de kan bli bättre till nästa år!

men jag har en bild som beskrivet mitt år rätt bra, ett ord, i en bild

de tangenterna man behöver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *