timmar och tävlingar

Jag tror nog att jag aldrig har bränt så mycket på så kort tid jag lyckades bli av med 1807 kalorier på 1 timma och 27 minuter, då är de inkluderat 30 min upp och nervarvning…

jag känner mig riktigt stark just nu och de ska bli kul i sommar! jag har även gjort en tävlings planering och de slutade med 18 lopp 9 LVG och 9 MTB, fin blandning tycker jag. hoppas att de inte blir några stora omkastningar. snart bär de av till italien för massa hjödmeter och mil i benen, ska bli ritkigt kul!

längtar…

Sen tror inte jag att jag kommer bli lika sur nästa år som jag är på bilden här, den är tagen i tyskland efter ett lopp där jag blev sidad som en 3 åring och tillbringade halva loppet med att köra om, efter de så märkte jag att de va allt för mycket asfalt för mina lerdäck… kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *