Falun cyklocross, cupnstarten

Så då va cupen igång iår igen. Att köra CX..

Nu är de dels lite lugnare på jobbet och ingen stor flytt inplanerad så jag hoppas och tror att jag kommer kunna tävla hela sesongen utan att vara allt för stressad.

Idag va de dags för Falun tävlingen med dess mäktiga snö hinder! Annars va banan i stort sätt samma som tidigare år, en riktigt fin bana enligt mig som har en hel del landsvägs takter i mig. Mitt lopp va väll helt godkänt enligt mig, ingen bra uppladdning (limma hjul, bygga hoj) och ingen bra träningen bakom mig.

Jag släppte första gruppen rätt så snabbt efter första löp hindret då jag inte riktigt har några CX takter kvar i mig. Trots de så kändes de som att jag nästan höll samma tempo genom hela loppet som de i topp gruppen. Men, jag blev tröttare och tröttare, kan de hänga ihop med att jag la mig 1 och klev upp 5? Sen fick jag köra rätt försiktigt då jag kände flera gånger en risk för att punktera..

Imorrn är de race i Ludvika, fler kurvor så jag hoppas på ett bra lopp!

Jag la även upp 2 halvtaskiga iPhone videos på min YouTube som ni kan kolla in! Sök efter Thomastysken som användare och följ mig så håller jag er uppdaterad!

The Game is on!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *