R.I.P = Rapha In Peace

Att förnedra någon som tror att dom är något dom inte är.. En av mina hobbys, påväg hem från jobbet i lördags så såg jag en kille, helt klädd i svart, och cykel keps. Efter att ha cyklat lite närmare så ser jag att de är en hoj som ser ut som att de är de något, utan att va de. Billigt och.. Ja österlänskt?

Efter att ha kommit upp jämnsides och sett hans manliga skäggväxt så hälsa jag, svaret jag fick va en höjning av tempo. Spontan reaktion från mig va att höja min fart. The race is on!

Efter att jag kom om så höjde jag tempot rätt rejält. Han hängde på, men att köra i ett jämnt högt tempo verkade inte vara hans melodi, med jämna mellanrum försökte han komma upp och om, men de gick inte.

Efter att ha haft detta race i ca 5 min så hör jag hans flås mer och mer, efter ca 8 min blev de tyst.. Han va borta..

Rapha i all ära.. Hippsters.. Ja, jag vet att se snygg ut är halva grejjen men.. Försök cykla iaf…

20110920-083017.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *