Vart la jag kartan nu igen…

så, jag funderar på att göra ett riktigt blogginlägg där jag kan klaga på folk!

vad är de för fel på OS? och framförallt på svenskarna i OS? jag är inte arg på idrottarna utan på reportrarna. hur i hela fridas namn kan de säga att OS är ett fiasko i svenska ögon när de inte ens är ÖVER!? vi har skräll chanser kvar i OS. ”sverige kommer inte få fler medaljer än de vi redan har” så sägs de…

Humm… bra tillförlit vi har till överiga idrottare. Kekke kör på lördag, han tar ingen medalj enligt medierna för MTB är ingen OS gren…

Kringelloppet

Långlopp/orienteringen ??km

Jävla skit lopp! jag ogillar skarpt södertälje! ja, de va min första tävling men de struntar jag i. Kan man inte markera banor på en Cup tävling ska man inte ha tävling! efter halva första loopen märker jag att markeringarna inte längre sitter där dom ska och plöttsligt är jag ute brevid eliten. FINT! några band? nej! kanske en eller annan flaggvakt? ja, på rakorna, där låg även bandet…

jag va så arg efter att ha varit ute på de första varvet och kört med ”JOFA” hjälmarna (motionärerna) så när jag kom in i varvningen skrek jag en massa och klev av. JA, jag är besviken. på Södertälje CK…

skulle kört motionsloppet sofiatrampet hemma i tungelsta, där hittar jag… och får en smörgås när jag kommer imål, med Kaffe till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *