Första gången

De har varit första gången för ganska mycket på sista tiden…

  • första gången jag skriver ett inlägg på min egen hemsida från min nya dator
  • första gången jag har tagit poäng i långloppscupen
  • första gången jag handlat på systemet
  • första gången jag gjort en sån här lista

jag försökte hitta bilder från helgen men jag fann inga, tyvärr.

Ang. denna helg så var det tävling

Ränneslätsturen

MTB Lång lopp 78

Påvägen till tävlingen så började de regna och jag sken upp, mitt favorit väder! riktigt skitigt och jobbigt, men väl vid start så slutade de regna, drygt 45 min in i tävlingen så öppnade sig himlen! HALLELUJA! regn… jag såg knappt 20 meter framför mig…

riktigt roligt väder, efter 15 min av regn så slutade de regna och jag kom in i mitt lunk, rullade om flera när de började närma sig mål. och gick in på 3:31, jag är ganska nöjd över den tiden. om ni hittar bilder så kan ni ju hojta till!

Uploaded Image
här får ni iaf en liten bild…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *