Besökare

Förlåt att de har varit så länge sen jag uppdaterade.

Jag har nämligen inte haft någon inspiration att skriva, men nu så har jag bestämt mig att jag ska skriva. dels för att jag fick veta att jag har över 200 besökare denna månad.

Förra helgen var det Dalarna och en jakt på Mörksuggor. Jag drog upp några dagar innan för att vara social med familjen Edvardsson, väl framme blir man ivägsläpad på en cykelrunda med Rättviks maffian.

Uploaded Image

Uploaded Image

Så efter att vi rullade den sista biten på banan så gör vi lite försök att slå ihjäl tid, vilket resulterade i att jag och Angelica gick ner till Siljan och pratade om INGENting. men efter ett tag så började de regna på vattnet och senare även på oss.

Uploaded Image

Mörksuggejakten

MTB långlopp 70km

Fint lopp, gick snabbt i början hade jag ingen fart, och inte häller i slutet. loppet går på och jag missar första lagningen för att jag och Angelica låg för tätt ihop så de va inte en suckning om att jag skulle få en flaska. men andra lagningen fick jag. Men redan då fick jag problem och kände mig trött, men jag försökte verkligen. Väl inne på stadion så fick jag syn på att jag hade drygt 5 personer framför mig och jag får jakt instinkt! och trycker på, Fyrkants ben och en hackig spurt! men jag körde om alla!!

Grymt stolt, jag gjorde tillochmed en liten seger gäst!

Snygga sensorband hade dom iaf!

Efter de va de degnig hemma i Vikarbyn, hela familjen va inbjuden efter tävlingen och de slutade med att jag och angelica bara halvlåg i soffan

Uploaded Image

Ja, jag är blek, men jag har ändå ränder! så ni vill inte veta hur blek jag är!

Uploaded Image

Nu är det en vecka kvar tills Landsvägs tävlingar nere i Laxå, tror de kommer gå bra!

varje morgon vaknar man upp till detta, vilken motivations höjare. saknar utsikt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *