ProTour like-isch

Det har varit många problem de senaste dagarna för oss åkare, lite gubbsjuka, Angelica har haft problem med knäna och så även några till, igår började de med att jag kände mig åter igen lite konstig i magen och var tvungen att kliva upp på natten för att ta en imodium för att stoppa mag problemen, inge mer med de, sen drog vi ut på lite lag tempo och där märkte jag att de inte riktigt stod rätt till, min mage va påvägg upp (eller iaf innehållet) efter redan första intervallen, så jag va inte mycket tillhjälp när jag låg sist för att inte behöva spy ner mina vänner.

Idag var de någe helt annat, något helt nytt, jag fick ont i hälsenan av alla ställen! jag hade problem att ta i så mycket som det behövdes för att kunna följa med så redan efter första stigningen så valde jag att vända tillbaka… får se om de blir bättre till imorn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *