CX cupen 2011

Del 2 i min 2011 års återblick, jag tänkte att vi tar den delen jag kommer ihåg mest utav och de är hela CX cupen för den fick jag köra hela. Jag vill börja med att tacka alla klubbar och föreningar som arrangera ett lopp. Jag tycker att alla lopp var mycket bra arrangerade och de är kul att man lyckades hitta några nya aktörer i de hela.

Min egna sesong kunde väll vara bättre då jag inte riktigt hade farten och inte häller tekniken då jag inte hade cyklat så mycket jag hade velat. Men där vet vi ju lösningen (titta på tidigare inlägg).

Jag gillar hela gänget som kör CX cupen, de känns som att vi är en riktigt familj när man kommer till tävlingarna och även efter tävlingarna då man oftast bor på samma ställe, de kommer jag sakna fram till nästa år. Man har alltid trevliga samtal i duschen efter loppen, tidigare har det varit mycket matrial snack nu har det varit en hel del seriösa samtal om framtiden av CX cupen, tänkte skriva några rader om de i ett senare inlägg.

De roligaste sakerna var helt klart de otroligt roliga snö hindret i Falun och att man kunde köra utan handskar. Sen var de helt klart banan i Mölndal.

Fördelningen av loppen (norr till söder) tycker jag var mycket bra, vi hade tyvärr hade vi ingen lera och ingen snö, men jag tror de är en bra lösning fall de skulle bli riktigt dåligt väder som hösten/vintern 2010. Då blir de nog lättare att ha fungerande lopp senare in i säsongen,

One thought on “CX cupen 2011

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *