Dream team

Under de senaste distanspassen har jag börjat fundera lite på vilka som enligt mig är dom skönaste cyklisterna i världen, inget har med resultat att göra egentligen utan bara vem som är trevlig och som jag skulle vilja dela rum med under ett etapp lopp.

Jag har gjort en listen topp lista med åkare som jag skulle vilja köra för samma lag som och dela rum med, samt en liten motivering.

1. Jens Voigt: Jens känns som mitt första riktigt solklara val, en man som åker till TdF för att ”vila” upp sig från familjen. Sen att hans åkstil är lite lätt vaggande men alltid lika offensiv är bara positivt, jag tror att med honom skulle de bli en hel del PSP spelande efter släckning…

2. Jeremy Powers: Efter att ha sett serien ”Behind the Berriers” så har J-Pow blivit lite utav en idol, han lyckas alltid att leka bort alvaret fram till starten då fokusen läggs 121% cykel och då går de fort! Att få hänga runt honom innan tävlingarna och busa omkring skulle kanske ta för mycket energi från en men man skulle ändå få jävligt kul! Och för att få grymma beats på morgonen

3. Andy Schlek: Andy tror jag är välidigt lik Jeremy i sättet, lite sprallig och lek full, jag tror inte team ledningen skulle vara extremt glada om Andy och Jeremy skulle dela rum för då skulle man aldrig veta vad för hyss dom skulle hitta på.

4. Ted King: Ted är där emot lite mer ”Down to Earth” än vad de andra är vilket även de kan vara grymt skönt, seriös och inte för pedantisk.

5. Dave Zabrisky: skulle de vara så att jag någonsin skulle börja läsa riktiga böcker, skulle jag nog helt klart börja med riktigt bra serie tidningar och vem i cykel värden vänder man sig inte till då? Jo big Z, sen vill man ju fixa livs användning av ”DZ Nuts” ni måste kolla in hans reklamer, då förstår ni vad jag menar..

6. Rachid Behati: Otippad Amerikansik åkare som när han var som mest aktiv var duktig på criteriums. Rachid sitter på mycket erfarenhet och brinner verkligen för sporten, ända sen han va lite så har kämpat för att cykla sin cykel och nu jobbar han med ungdomar i slummen som vill börja cykla, alla ska ha chansen att cykla! Sen behöver jag ju  någon som tipsar om lite musik.

7. Fabian Canelara: jag måste ju bara veta vad han har för knep för att va så grymt snabbt, jag kanske kan få ut de ur honom när han sover?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *