Tävling

Så nu är man tävlad, vi börjar väll i rätt anda ang mina bravader på cykeln.

Tisdag den 29onde:

ESDUU

Tempo ca 20km

Då var de dags för Tempo i Esduu cupen.

Den tisdagen var inte den bästa uppladningen då jag hade flera saker att göra på den dagen. bland annat hämta mitt nya spel och så skulle jag hämta angelica på centralen oxå (http://www.angelica.hevox.net)

Efter det så bar det av hemåt för att byta om och ta bilen till Bornsjön, väl där så börjar de dra ihop sig, jag rullade lite lätt och ledigt till Starten och anmälde mig, men jag hade gjort en liten miss i tidsplaneringen så jag va tvungen att stressa lite!

hade 5 min på mig…

Det resulterade att jag blev försenad till starten.

fick köra på och jaga tiden jag hade förlorat under hela loppet, efter halva blev jag omkörd. dock av vinnaren och han fick slita för att köra ifrån mig.

Men väl inne i mål va jag ganska nöjd, tiden på min klocka var 29,02 vilket skulle ha räkt till en fjärde plats, men jag fick tiden 29,47 och en 12 plats

Resultat-TDB-2008.pdf

Jag och min privata förare tog sedan en promenad längst vattnet, riktigt fint…

Uploaded Image

Torsdag den 1:

Vårklassikern.

Linje ca 85km

Ut till ekerö styr vi bilen för att jag skulle få cykla mitt första linje lopp för sesongen, jag visste inte riktigt vad jag kunder förvänta mig av loppet, men jag blev glatt överraskad när jag fick reda på att vi fick ledar bil. kändes riktigt bra då.

Uploaded Image
Smörja bena och ladda inför starten mentalt, värma upp kändes överskattat så jag smörjer in mig lite längre…

Uploaded Image
straxt innan start var jag fortkvarande ganska lugn. jag fick aldrig riktigt de där pirret jag brukar ha tidigare, antingen så va jag lugn eller så börhar jag få en vana…

Uploaded Image
väl rullande till starten, såg ganska bra ut den dagen, riktigt fint väder trots hotet om regn.

Efter starten så gick de bra, jag kände mig ganska säker i klungan men tyckte jag hamna ganska långt bak så jag tryckte på lite för att komma längre fram, helt plötsligt ligger jag längst framme och ser att 1 annan cyklist går på attack, min första tanke var ”varför inte?” så jag gick iväg med denna kille för att skapa en liten lucka. Han klarade bara av en förning i tempot jag hade dragit upp för att skapa en lucka mot klungan. fick titta bakot och märkte att de inte var någon som följde med. Kännde då att de inte skulle hålla, men klungan kom aldrig ikapp, valde då att trycka på ett tag och se vad som skulle hända. Det gäller att våga!

efter kanske 2 mil solo i vinden kommer vi fram till en korsning där mycket bilar kom så ledarbilen fick stanna och jag kom aldrig förbi, detta resulterade i att klungan kom ikapp.

När klungan kom ikapp så la jag mig ganska långt fram och väntade på ännu en utbrytning då jag kände mig säker på cykeln än så länge, Då kom vi iväg!

Uploaded Image
Vid första varvningen så körde vi på för att få en lucka till klungan, vi tryckte på riktigt bra och fick ett fint sammarbete.

Alla jobbade på bra och de gick snabbt, men väl in på andra varvningen kom en jagande klunga ikapp. då fick vi ta i för att spräcka fältet

Uploaded Image
De lyckades vi med och vi kom iväg åter igen fast med lite andra åkare.

Uploaded Image
Drygt 3 mil innan mål blåste dock ECI tåget om oss jag en del försökte hänga på men jag gav upp totalt då kroppen inte hängde med.

Jag och några till körde en del i en liten grupp och plockade upp åkare efter åkare som fick släppa ECI tåget.

Uploaded Image
15km innan mål så va jag nere i klungan och vände, men trött och ouppmärksam missade jag fartökningen och de blev en lucka, fick köra solo den sista biten in i mål.

När de va drygt 5km kvar så slängde jag en blick över axeln och där fick jag se en klunga, allt skulle göras för att inte bli ikappkörd!

men det misslyckades, 750m innan mål kom dom ikapp och jag försökte spurta men de gick inte!

Uploaded Image

Jag är glad över att jag försökte! även fast jag inte lyckades, snabbt gick de och de behövdes för min del!

drygt 37 i snitt, och jag är van vid drygt 31…

Men för att göra mitt längste blogg inlägg lite längre så lägger jag till en bild på gurra:

Uploaded Image
Och en anledning till familje bråk…

Uploaded Image
men vi alla vet ju att Ghost är bättre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *