Östgötaloppet

Ja, idag var de första racet för året. med tanken på min uppladdning jag har haft de sista dagarna så visste jag inte riktigt vart jag skulle hamna i klungan så jag kom in till racet utan några förhoppningar alls, jag skulle se hur de gick och försöka göra mitt bästa. men utan problem så kunde jag hänga med och planen från början var att skapa en ytbrytning och jag kände mig nästan tvungen till att försöka gå iväg, kände väll rätt snabbt att kraften inte riktigt fanns där men jag kunde utan problem återhämta mig i klungan.

De dumma var dock att rätt långt ut på långa varvet så blev jag trängd och hamnade i en grop, jag trodde att jag hade klarat mig, men 15 min senare var jag nere på fälgen, så åter igen, straxt innan man kommer in till första varvningen så punkade. iår igen så kommer jag inte runt…

Hoppas detta inte blir ett punka år…

3 thoughts on “Östgötaloppet

  1. Grymt att du hängde med, och på första loppet för året dessutom! Det kommer nog bli ett grymt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *