Soligt var det iaf

Nu är kinnekulle helgen avklarad, trött och sliten är jag helt klart, men de är ju skönt..

På Lördagen var de kinnekulle cyclesic (119km) som är ett elit motionslopp. Helt klart ett roligt lopp med en rolig bana. Utan att gå in alldeles för djupt i detalj på hur loppet utvecklade sig så försökte vi i laget köra så taktiskt vi bara kunde vilket resulterade i att den första timmen fanns både jag och Fabian långt framme för att bevaka och hålla tempo. Efter en kulle blev de dock fart på de hela och positionerna ändrades en hel del. Slutade med att jag och Fabian fick jaga klungan, efter en liten felkörning av Fabian så fick han aldrig kontakt igen men jag lyckades efter en stund.

Med drygt 4 mil kvar började stigningen upp för kinnekulle och redan vid första höjdmetern så fick jag slå av på tempot, jag hade ingen kraft kvar. Hade varit dålig i magen dagarna innan.

Jag spenderade då stigningen, utförsåkningen och platt åkningen fram tills 3km innan mål helt solo i distans tempo njutandes av solen och jobbandes på brännan.

Med 3km kvar kom Fabian ikapp med en liten klunga.

Dag 2 spenderades nästan på samma sett, försökte ladda om till viss nytta, jag hängde med 3 gånger upp för backen i klungan men efter de blev de svårt fick släppa uppför och klarade aldrig av att jaga ikapp igen. Uppför är inte riktigt min grej. Efter målgång så rullade vi tillbaka till boendet för att känna doften av gröt. Och de va länge sen jag blev så glad för lite mat! Helt tom kände jag mig.. Och hungern sitter tillochmed i idag..

20120528-192054.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *