Skandis GP

Ännu ett GP, jag som normalt undviker GPn fick för mig att klämma in ett GP nu till helgen då jag ändå var ledig.

De  bad sig av till Uppsala för Skandis Gp, en rätt utslagsgivande bana hade jag fått höra innan och jag kan verkligen inte säga något annat. banan är både hård men en brutal uppförsbacke och de bitarna som går utför är inte lättare dom då de körs på gatsten. Hårt minst sagt.

Loppet gick väll inte riktigt enligt plan men de är svårt att göra något på en sådan hård bana, trots de tror jag de flesta i teamet är nöjda med sin prestation. jag kan väll säga att jag överaskade mig själv (igen) med min 10 placering. De gjorde att teamet hade 3 man top 10. Hans Mård på en fin 6 plats, Toni Axelsson som va lite mer vaken än jag i sista backen fick spurta om 8 platsen och jag fick spurta om 10onde platsen.

Men jag kan säga att de va länge sen jag hade såhär kul på en tävling…

men jag måste ju avsluta med en bild än så länge, och de är en av de roliga sakerna, och de va när Fabian märkte att han inte hade rakat benen och jag, som alltid har med allt fick offra min rakhyvel!

Och en viktig grejj som man inte bör glömma är att när jag kom hem så tog jag ytterliggare en liten runda för att varva ur benen och då blev de Kung Henry i öronen. Bara för att vi va i Uppsala! (Henry Bowers är en hip-Hop artist från uppsala)

One thought on “Skandis GP

  1. Grattis Thomas, du är bra och det känns skönt att se dig på 10:e plats, fortsätt med det!
    Killen på bilden har en fin och välskött cyckelsolbränna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *