vlog?

Jag satt igår kväll så som så många gånger tidigare och kollade in youtube och när jag hade kollat igenom alla min ”vanliga” prenumerationer så beslöt jag mig för att kolla in vad som är populärt på YouTube och märkte då flera Vlogs…

Jag kan väll inte säga att jag är förvånad över de men jag tycker de va lite intressant att de dyker up mer och mer, och framförallt de oseriösa typerna, eller jag kanske inte ska uttrycka mig på de sättet. De som gör youtube svar; ett svar i en film på en film som de sett. (ja, de är rätt förvirrat) De är altså personer som kollar på en film och sedan gör en film på deras svar utan att egentligen har någon koll på vad de snackar om.

Sen finns de ju de själva youtube fenomenen som jag faktiskt följer och jag känner att jag följde dom innan de blev coola. bland annat Epic Meal TimeFPSrussia, TomSka eller mina svenska favoriter PewDiePie och SwedishMealTime. Ingen av dom är cykel-relaterad bara så ni vet, jag har en hel hög med cykelrelaterade med, om ni undrar så är de bara att säga till så gör jag en lista med dom med.

Men de som fick mig att tänka va denna tjej som jag hitta igår. annaellinor, hon är nog den skönaste människan på länge,  hon och TomSkas ASDFmovie har hjälpt mig nu när jag tyckt att de varit ensamt och tråkigt.

Frågan är väll egentligen.. vill ni se Tysken i en Vlog?!

eller kanske en egen podcast?!

 

2 thoughts on “vlog?

  1. Jag tror du skulle passa som vloggare! Korta klipp med ett tema (typ träna inför tävling) som sedan kulminerar i något häftigt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *