Vintern är här

De fick jag svar på igår då jag.. aa jag körde min första distans för 2012 ja gär väll egentligen inte ett dugg förvånad över att jag blev trött, vad skulle jag annars ha blivit?

idag så vakna jag upp med kramp i magen så de slutade med att jag spenderade några timmar på morgonen bendes framför porslinsguden. när jag va klar med de gick jag upp och sov igen och vakna vid halv 3. för att få lite frisk luft gick jag ut och märkte att de va otroligt kallt ute. nu är väll vintern här! eller?

slipper jag problem med magen inatt ska jag köra lite distans imorrn, hoppas bara de inte är lika kallt som idag…

jag hade några vänner över igår efter distansen för att äta och titta på lite amerikansk fotboll riktigt trevligt, vi passa även på att ta några bilder till teamet inför -12…

One thought on “Vintern är här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *