Inge race denna helg..

De blev Inge race denna helg, fast av fel anledning. Jag har nämligen varit lite förkyld nu i veckan och teamet tog beslutet åt mig och bad mig vara hemma pga smittorisken. Så jag har ingen race rapport från sunne. Hoppas på att de kommer ett till race nästa år på samma område då de såg grymt kul ut att göra de i samband med ett stort hotel/spa. Mer sånt!

Min vecka har annars spenderats på ett sjukt sätt.. Jag har känt mig hängig sen förra helgen, så jag började med nån extra vilodag och så kom de på min lediga dag, då kände jag mig riktigt tung i skallen. Men med tanke på de fina vädret som har varit ute så har jag inte kunnat sitta still, så jag har varit ute på lite promenader.

Idag va jag där emot ute och cyklade en liten runda, känner mig nämligen rätt så pigg nu. När jag hade kommit en bit så ser träffar jag på Emmy Thelberg vilse ute på en runda, jag märke en sak och de va att hon hade dragkedjan nerdragen på sin tröjja och jag frös..

20111016-192934.jpg
De jag hade på mig va:
Varmt undersätt
Ullsockor
Benvärmare
Kortärmad tröjja
Armvärmare
Långärmad tröjja
Vindväst
Handskar
Keps
Halsduk
Oversocks
Hjälm
Glasögon
iPod hörlurar
Och juste cykelbyxor…

Fast Emmy åkte CX hoj så hon fick nog slita lite mer än mig.

Har även uppdaterat mina Mac saker, och kan verkligen säga att jag gillar de! Framförallt uppdateringen på tangentbordet till IPaden.

20111016-193418.jpg

Skönt för händerna då man inte når till mitten!

Nu..
Nu ska jag kolla NFL..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *