Så, nu börjar den förcrossande sesongen lida mot sitt slut, bara en helg kvar nu efter denna!

Öster Cykel Cross

30min + 2 varv

Så, nu var de dags för den stora mäss tävlingen, mycket publik och stort tryck, inne… men inte ute, de va nämligen förfega att gå ut i blåsten dit en annan var tvungen att åka.

Lite väl mycket stress innan för att jag ska må bra av de men jag kände mig laddad, troligen för att Hjalmar satt och trigga mig via SMS på morgonen. *Pang* och iväg!

Flöt på bra, men de va otroligt mycket folk med så de va trångt den första biten och eftersom att vi är sidade sist så fick man inte plats någonstans för att ta sig fram förutom på den långa raksträckan. köra om köra om, som ett TGV!

men längst bort på banan känner jag en mystisk känsla, jag kör på fälgen…

kul!

”har du hjul?”

-”aa, vad behöver du?”

”bak”

-”behöver självbyta bak…”

Då gav jag upp, och gick mot mål, dö sist näårmar jag mig Jonas L som säger att jag kan ta hans hjul då han bryter, vilken tändning jag fick och IVÄG som en raket med punka. byta hjul och börja mitt omkörande, jag vägrade bli varvad och gav mig av på jakten! Låg tvärsist i detta läge.

började få upp farten och kom in i mitt flyt, körde om flera och tog in grym tid på långa motvindsrakan, förlåt till killen som försökte hänga på min ökning, men de va kul att se skuggan av en spurtande person bara för att hålla min rulle.

men jag är nöjd med vad jag har åstakommit.

resten då?

joo, de va väll: ”mhee” Mässan hade man i stora drag redan sätt på internett, men de va kul å pilla på de. fastna lite för Bont skorna, dels för att säljaren själv va tysk som en annan. men de va så OTROLIGT fula…

Bästa med helgen?

Pizzan på lördagen, bästa pizzan på länge! dels för att jag dela den med en av mina bästa vänner men även för att den va grymt god.

Sämsta med helgen?

cykla från Elmia till Dalvik med väska, hjul, trainer…

för er som inte vet är de nästan bara uppför…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *