Snöö!

Jag har gått å blitt mini kändis i svenska CX världen.

Vittoria Crossen

5 varv

Jag ser inte alls de som någe specielt, de är ju cykeltävling å då kan man ju inte ha långbenta kläder!

Uploaded Image
Bild tagen från: http://www.grahns.se/MainVisaUnderBild.asp?nid=1050

Jag tyckte de inte alls va farligt att köra med de kläderna tills idag, då jag fick höra att de va -6, men jag tvivlar på att de va -6 när jag körde.

Loppet gick ganska bra, uppvärmningen gick bra, starten gick å vi sjöng, ja, vi sjöng! sen vare alvar en bit in och jag gled omkring på isen och hade kul, jag hade riktigt svårt att trycka på då de va så halt, men på de platserna där de gick att trycka på trök jag på. Inga stora problem alls. riktigt svårt att köra i snön men de va ganska kul.

Borlänge Cyclocross

30 min + 2 varv

Riktigt kul lopp, lite segt innan loppet och fick stressa en hel del som gjorde att jag tappade fokuset. 15 sekunder innan start höll de fortfarande på att ropa upp namnen…

liten miss, så jag fick flyga iväg och försöka ta placeringar men de gick inte så bra och fastna i tåg långt bak, utan att ha kört banan innan blev de första 2 varv lugna och jjag försökte hitta problem områden och lära mig allt. väl inne i banan så drog jag på och börja knapra in på de framförvarande. och fick upp riktigt bra fart och slutade på en 3dje plats, igen…

Uploaded Image
tagen av: 42Hz på http://www.happymtb.org

Respekt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *