Lim och lera

Varför ska de vara så jobbigt ibland?

efter en hård vecka på jobbet blev de tävlingar i helgen igen!

Jag hade knappt hunnit sova ut innan jag satt i bilen påväg mot Bosön

De Hel Crosskoers van Bosön

??min + 2 varv

Hemma plan? nästan iaf, hela denna helg va lite av hemma helg.

Uploaded Image
men de va iaf en av de roligare tävlingarna, jag gillade självaste loppet, men tyckte de va lite drag runt om. inte så som alla trodde de skulle bli.

Starten gick och jag hade åter igen tankat disel. Jag kör på och kommer in i mitt lunk där jag ligger ganska nära på gränsen hela tiden, jag och pumpen låg ihop hela loppet, va oxå hans första CX lopp

Uploaded Image
väl framme mot slutet märker jag i en av kurvorna hur mitt framhjul inte bär och jag far i backen, upp snabbt som fan och köra på, fick jaga i drygt 2 varv innan jag hade åter anslutit gruppen med pumpen. till slut var de 1 varv kvar och jag visste vart min styrka va, och de va sanden och utförsbacken efter trapporna som just va min svaghet. Kunde jag komma före i trappan så hade jag de i en ask! sagt och gjort, upp i trappen, springa i mitten, ingen kom förbi och 5 meter redan innan backen, 10 efter backen, sen vare bara att rycka sönder!

2andra plats till tysken!

Telgecrossen

30min + 2 varv

Dag 2, jag hade hoppats att jag hade lärt mig från förra helgen, ta de lungt, återhämta mig och köra bra även dag 2. men ICKE! vem fan hade hällt socker i min tank?!

INGET gick!

jag försökte gå med i starten för att få ett bra utgångs läge inför loppet.

Uploaded Image
men de gick ju vägen, de första varvet, sen va de bara att tacka för mig å leta efter öl tältet, men eftersom att jag inte hitta någe i sanden så reste jag mig igen å cykla vidare, jag tappa i kurvorna och fick flera släpp, tappa grupp på grupp. de va inge kul då.

fick kämpa å slita

Uploaded Image
men jag fick varken någon fart i benen eller puls i hjärtat.

Uploaded Image
ajja, sånna dagar ska man ha med…

slutade 4, grattis Pontus till den andra 3dje platsen för helgen!

Uploaded Image
och till Angelica som är den ständige 4an… som jag, idag..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *