Värme blöja

Nu va de klart med lite landsväg för denna gång…

Jag har redan satt mig in i huvet för en kall och jobbig Cross Sesong, även fast jag inte har någon cyclo-cross..

men de ska väll jag lösa, på någe sett. kanske någon som vill ge mig pengar?

Laxå 3-dagars

Prolog 1500m

Kul att äntligen slå på kroppen riktigt! känndes riktigt bra och höll igen lite för att jag inte var 100% på banan, väl inne i mål var jag riktigt glad, trött och slutkörd, höll tillochmed att spy medans jag körde. RIKTIGT nöjd med de!

Linje 65km

Nu var de dags för lite linje på en liten kort 2,6km bana. Känndes inte riktigt som ett linje utan mer som ett GP. men men väl ute på banan så drogs de på i just den uppförsbacken som jag inte gilla vilket resulterade i att jag alltid fick släppa lite när jag låg långt bak. men i början av loppet så var de oroligt som vanligt och flera försökte gå iväg, även jag! som vanligt när de gäller mig, SM i offensivitet. men de lyckades inte och redan efter ett halft varv så blev jag och den andra killen ikapp körda, men efter ca halva loppet kände jag hur jag börja bli lite sliten, hade druktigt bra och upptäckte då att jag hade druckit ur en av mina 2 flaskor och den andra va halv full… fan fan fan, nu börja jag frysa och inget gick längre, ”Hej jag har fått värmeslag” bara att släppa.. släppa mycket med ca 5 varv kvar fick jag stanna och fylla vattenflaskan hos de snälla personerna som stod med vattenslang och spruta ner oss cyklister, grymt skönt. I mål va jag nästan 2 varv efter, spurten avgjordes just när jag hade rullat förbi målet.

Tempo 25km

Uploaded Image
Tempo…

Efter mina missade starter så har jag nu blitt paranoid när de gäller starter och rullar alltid dit 5 min innan start för att vara säker på att vara i tid. Väl iväg gick de snabbt och jag bet i för att inte bli omkörd. vid vändningen hände de… fast de spelar roll, han hade ju Tempo hoj. på platten och utför drog han ifrån och uppför kunde jag täppa igen luckan lite. men men, trött blev jag. efter halva loppet så fick jag även då ett litet värmeslag

Kul att vara borta över helgen. Vandrarhemmet va ganska fint, vid vattnet. dock var de ganska vart i rummet, men men.

Uploaded Image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *