3 saker

Nu har de hänt en hel del på sista tiden, bland annat 3 saker som jag verkligen är intresserad av..

Vi börjar i cykel ändan av de hela. (för detta är ju min cykelsida)

Idag kom ett paket, från något som inte längre finns.

Tufo..

nej inte tofu..

På Crossen ska man ju ha tub, men jag har inte råd att byta upp mig, så jag fick tag i lite grejjer,

Uploaded Image
kanttråd

+

Tub

Uploaded Image
=

Uploaded Image
Tub-tråd!

ska provköras och jag har stora förhoppningar på den.

nummer 2,

ja, jag är en fläckt-pojke (fan boy)

min första konsol var ett psONE (Playstation ett, gråa lådan) sen var de PS2 nu har jag en gigantisk grill.http://media.teamxbox.com/dailyposts/sony/grillstation3_01.jpgnu även ett PSP BRIGHT! (PSP 3004)

Nummer 3,

De nog larvigaste av mina intressen av mina, UFOn =)

de har nämligen gått så lång tid sedan de första fallen i bland annat Ryssland och England av folk som sett UFOn, de dokumenten har nu släppts och har inte gjort de klarare för alla andra som vill veta vad som hände..

de kommer vi nog aldrig få veta vad som egentligen hände..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *