SM helg

SÅ då har vi kört ännu ett SM i cyclocross, iår körde vi nere i Åstorp. vi passade även på att köra en cup tävling innan vi drog ner.

De va en rätt lång resa ner mot Helsingborg där vi spenderade natten på ett hotel tillsamans med massa andra CXare, till en fröjd så märkte jag efter min obligatoriska TV koll att vi fick in tyska RTL, såfort jag kom in i rummet så slogg jag på den bara för att få höra lite tyska.

På lördagen var det en liten lätt uppvärmning med en cup deltävling i Kristanstad.

Fram tills start så kände jag mig lite lojj, inte riktigt fokuserad samma sak var de efter start oxå, jag fick inte riktigt ner den kraften jag ville, kändes helt enkelt inte riktigt rätt, en bit in så fick jag upp flytet och började mana på de andra men tappade snabbt placeringar och låg och väntade på en Tysk spurt mellan mig och ”Tille” men lyckan va för stor och jag vill inte stanna så vi slapp spurta helt enkelt. sen är jag lite besviken på mig själv jatt jag hade glömt att en av mina barndomsvänner har flyttat till just Kristanstad. kanske är mer vaken nästa år.

Tillbaka till hotelet för dusch och käk, tillkvällen passade vi på att kolla in CXen från Kungsan och även Norge. riktigt bra grejjer!

Söndagen gav lite mer fart och fläckt. då fick jag ner mycket mer kraft än på lördagen, banan passa mig även lite bättre. lite mer tung åkt, passar min stil lite mer. lyckades komma med rätt bra och hålla i hela 52 minuter innan jag blev omkörd, riktigt nöjd med prestationen…

Jag hittade lite bilder på Facebook, allt efter att jag frågade varför de inte finna några bilder på mig, nu finns de bilder!

20111121-194555.jpg

20111121-194608.jpg

20111121-194617.jpg
Tack alla duktiga fotografer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *