Lunda helg!

Lund och Lund, efter förras äventyr i Skåne och X antal timmar i bilen så beslöt jag mig för att göra om de!

På fredag kväll drog vi iväg mot Skåne! Fast med ett stopp i Jönköping för övernattning, kändes inte super kul att åka nästan 7 h och börja resan vid 17:00.. Vi stannade över natten hos min barndomsvän som även sköter om min sida, nästan lite hotel standard! Framförallt på frukosten! Mycket kredd till dig Fritz!

På lördag morgonen drog vi iväg mot Lund och deras centrala tävling, på en fotbollsplan, bakom en ishall, utan en ända skyllt om att de va cykelrace.. Kanske en sak att tänka på till nästa år? Ett varv runt hallen med trapp hinder vid entrén? Allt för att folk ska ”tvingas” titta på racet. Denna gång fick jag en rätt bra start och kom iväg rätt fint i starten. Efter halva första varvet låg jag 5, helt galet! Men de visade sig att jag inte va så smart som jag trodde, jag har ju trots allt varit lite sjuk så jag ska inte klaga, efter de första 5 minuterna så börja de gå utför med mig och min fart. Tappa mer och mer och slutade i en grupp som körde rätt bra, visade framfötterna ända fram till spurten då jag kom ut dåligt ur kurvan och förlora förstaplatsen, i vår grupp..
Sen måste jag nämna den stakars haren som va inspärrad på tävlingsområdet och kom inte ut för alla cyklister.. Stackare..

Efter de så drog vi till Malmö för att bo och sova, helt okej, fast de bästa, och de jag är mest iPad över är frukosten, frukost buffé på lokala fiket! Mer sånt! Tysken approvel!

Söndagen spenderades i stressens tecken!
Banan va rätt rolig, bra bana, passa mig rätt bra. De började med en stressig start då jag kom ut som 3a efter den första lilla startloopen. Sen börja jag tappa igen, denna gång tappa jag mer och kände mig mer sliten, fast mot slutet så fick jag min mini revansch I en spurt som jag faktiskt vann!

20111121-200703.jpg

Jag måste även tacka Elin för suporten under loppet och den fina bilden, sen hoppas jag att de blir lite cyklist av dig och din sambo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *