En helg som nästan gick helt i misärens tecken

20120603-230736.jpg

bilden är saxad från Gullmars.se

Misären började i fredags med Arlanda test race, ett lopp jag kan säga att jag har helt mig själv att skylla på när det gäller resultaten. Att komma dit lite försent, inte värma så mycket man borde, och köra på full gas från meter 0 gav lätta stickningar i bröstet som gjorde att jag tyckte de vadumt att fortsätta så jag klev av och anslöt till både Toni och Fabian som redan hade klivit av.

Lördagen va nog ett av de värsta loppen jag har kört på länge, kallaste dagen i Sthlm sen 1928 och regn på de. KUL, och halv storm gjorde så att de blev rätt kallt, att köra ett tekniskt krävande GP när man knappt kan röra fingrarna gjorde så att jag kände mig som en cross åkare igen! Bland de värsta jag gjort. Fick dock chansen att värma upp i ett torrt garage va super! Riktigt laddad vid start och hängde med bättre än vad jag räknat med..

Söndagen va de inte vädret som ställde till de på, utan de va mer att de va mitt första lopp i elit, någonsin. Rätt intressant, gick sjukt lungt när de gick lungt och sjukt fort nät de gick fort, överraskade mig själv med min prestation och insats, dela ut flaskor i laget, och gå fram för att jaga utbrytningar, kanske inte de bästa och smartaste i mina ögon men, vi jagade på iaf. Kände dock att min insats va klar när båda benen låste sig när vi hade lite mindre än 3 mil kvar.

Jag är rätt nöjd med helgen, och framförallt mins trevliga och roliga husgäster!

20120603-230753.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *