Planerings miss?

Idag va målet tempo intervaller, så upp och iväg, väl ute på min runda tyckte jag att de gick riktigt fint och kunde trycka på ruggit bra.drygt 5 min in i intervallen kom en långtradare och drog om mig, kasta mig in på rullen och kunde ligga kvar där ända tills de va 1 min kvar och då började de gå lite mer uppför.

När de va klart så rulla jag lite lungt för att sen vända om hemåt!

4 min in i denna intervall kommer 2 bilar från den lokala körskolan och drar om, jag kastar mig åter igen in på rulle och ligger där tills jag va klar med min tärning, jag beslöt mig för att titta ner på pulsen på denna gång efter som att jag tyckte de gick så lungt… humm 92%/max kom sedan en väg skyllt där de stod 50 på, kom då på att jag borde ha kört runt 65 bakom långtradaren ut eftersom att de är just 70. De va oxå betydligt jobbigare att ligga där än att ligga bakom en liten VW Polo och där va de ju drygt 50…

Pace träning är fan grymmt… ansträningshosta fick jag oxå

imorrn ska jag njuta av solen!

One thought on “Planerings miss?

  1. Eh, du ligger på rulle bakom långtradare och bilar? Låter lite farligt tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *